[ edellinen ] [ Sisällys ] [ 1 ] [ 2 ] [ 3 ] [ A ] [ seuraava ]


Debian-pikareferenssi
Liite A - Liite


A.1 Tekijät

Debian-pikareferenssin aloitti Osamu Aoki osamu#at#debian.org henkilökohtaisena asennusmuistiona, jota alettiin lopulta kutsua nimellä "Quick Reference...". Sisällöstä suuri osa on peräisin "debian-user"-sähköpostilistan arkistoista. Lähteinä käytettiin myös dokumentteja "Debian Installation Manual" ja "Debian Release Notes".

Dokumentin kutsumista nimellä "Debian-referenssi" ehdotti Josip Rodin, joka on hyvin aktiivinen Debian-dokumentointiprojektissa (DDP) ja ylläpitää dokumenttia "The Debian FAQ". Debian-referenssiin liitettiin muutamia dokumentin "The Debian FAQ" lukuja, joiden sisältö on referenssimäinen. Sitten "Debian-pikareferenssi" syntyi dokumentin lyhennelmänä.

Tätä dokumenttia ovat toimittaneet, kääntäneet ja laajentaneet seuraavat QREF-tiimin jäsenet:


A.2 Takuut

Koska en ole ammattilainen, en teeskentele tuntevani täydellisesti Debiania tai Linuxia yleensä. Käyttämäni tietoturvatoimenpiteet saattavat sopia vain kotikäyttöön.

Tämä dokumentti ei korvaa mitään virallisia oppaita.

Kaikesta vastuusta sanoudutaan irti. Kaikki tavaramerkit ovat merkkien omistajien omaisuutta.


A.3 Palaute

Dokumenttia koskevat kommentit ja lisäykset ovat aina tervetulleita. Ole hyvä ja lähetä sähköpostia Debianin virheidenhallintajärjestelmään liittyen pakettiin debian-reference tai vastaaviin käännöspaketteihin. Ohjelma reportbug tekee perusteellisen virheraportin lähettämisestä helppoa. Voit myös lähettää sähköpostia englanniksi Osamu Aokille osoitteeseen osamu#at#debian.org tai kullekin kääntäjälle heidän omalla kielellään.


[ edellinen ] [ Sisällys ] [ 1 ] [ 2 ] [ 3 ] [ A ] [ seuraava ]


Debian-pikareferenssi

CVS, to 18.1.2007, 11:54:40 UTC

Osamu Aoki osamu#at#debian.org
Suomenkielinen käännös: Esko Arajärvi edu#at#iki.fi
Tekijät, Kohta A.1